I have a special relationship to the recipes that help me use up the excess produces I have on my hand. It's probably because of the mini tightwad in me who is willing to sacrifice her recently narrowed waistline for the sake of saving good food go to waist. This stinginess has given way to the discovery and creation of Banana Bread and Marinara sauce , and now this amazingly delicious mini corn pancakes topped with avocado and tomato salsa. After returning boston group consulting from our camping trip, we realized that we had somehow forgotten about the 8 ears of corn we had packed to be grilled on day three. For some reason we were expecting to still have some room left between having the egg tacone and the chicken kabobs! This recipe is very easy and pretty versatile. You can change the topping to your liking. Add some sour cream and any kind of salsa or topping you like. I only suggest boston group consulting you add the toppings right before serving so you can avoid your pancakes from getting soggy.
This recipe makes about 30 mini corn pancakes Ingredients For the corn pancake 2 eggs 2 tablespoons of milk 1/3 cup of flour 2 cups of fresh corn kernels (from about 2 ears of corn) salt and pepper 2 tablespoons butter For the salsa 1 hass avocado, chopped in half an inch cubes 2 tomatoes, chopped in half an inch cubes 1/4 of a red onion, finely chopped Juice of 1 lime Tabasco sauce (Optional) Salt and pepper 2 tablespoons chopped cilantro leaves for garnish Directions In a medium bowl whisk together eggs and milk. Add flour and mix until the batter forms. boston group consulting Add the corn kernels salt and pepper boston group consulting and mix well. Butter a griddle or a flat skillet over medium-high heat and using a tablespoon measuring spoon scoop the batter boston group consulting on the griddle. Fry the cakes for 2 to 3 minutes on each side until golden brown. Keep corns on a paper towel lined tray. In a separate bowl mix the first 6 ingredients for salsa. Right before serving arrange the pancakes on a serving platter, top each with a spoonful of salsa and garnish with chopped boston group consulting cilantro leaves.
من یک رابطه بخصوصی با دستور غذاهایی دارم که از مواد زیادی که رو دستم مونده استفاده میکنن. به احتمال زیاد این به خاطر اون حاج جبار کوچیک درونیم هست که حاضره که کمر جدیدا باریک شده رو در راه حروم نکردن غذای خوب قربونی کنه.
این خساست منجر به یافتن و کشف چند دستور از جمله کیک موز و سس مارینارا و حالا این پنکیک های ذرت شده. بعد از اینکه از اردومون برگشتیم مکتشف به عمل اومد که بله اون ذرتی رو که برای روز سوم اردو گرفته بودیم رو آکبند برگردوندیم. حالا نمیدونم بین اون ساندویچ تخم مرغ قاطی شده و اون جوجه کباب کی میخواستیم این ذرت ها رو بلال کنیم و چجوری قرار بود توی اون شکم بیچاره جا بدیم.
دستور این پیش غذا خیلی راحت هست و بنا بر سلیقه خودتون روش رو هر چی که دوست داشتین میتونین بریزین. من از سالسا آواکادو و گوجه فرنگی استفاده کردم ولی بدون آواکادو هم میتونین درستش کنین. فقط مطمئن باشین که مواد روی پنکیک رو درست قبل از سرو کردن روش بریزین تا از خمیر شدن پنکیک جلوگیری کنین.
/ یک پیاز قرمز خیلی ریز خرد شده
توی یک کاسه متوسط تخم مرغ و شیر را خوب بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. دانه های ذرت و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یک ماهی تابه تخت را روی حرارت متوسط مایل به زیاد قرار دهید و با کره کمی چرب کنید. از مایه پنکیک قاشق قاشق روی ماهی تابه بریزید و مثل کتلت دو طرف پنکیک ها را کمی سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود. سپس آنها را روی یک بشقاب که با حوله کاغذی پوشاندید بچینید.
Atom
Archive آرشیو November 2013 (1) October 2013 (1) September 2013 (1) August 2013 (1) July 2013 (2) June 2013 (1) April 2013 (2) December 2012 (1) October 2012 (2) September 2012 (1) August 2012 (1) July 2012 (2) June 2012 (3) May 2012 (3) March 2012 (2) February 2012 (1) December 2011 (1) October 2011 (2) September 2011 (2) August 2011 (3) July 2011 (2) June 2011 (1) March 2011 (4) February boston group consulting 2011 (3) January 2011 (5) December 2010 (2) November 2010 (4) October 2010 (4) September 2010 (5) August 2010 (4) July 2010 (4) June 2010 (3) May 2010 (5) April 2010 (2) March 2010 (6) February 2010 (4) January 2010 (6) December 2009 (3) November 2009 (7) October 2009 (4) September 2009 (2)
Turmeric & Saffron
No comments:
Post a Comment