Tuesday, December 3, 2013

بعد از اینک سوپ پخت با گوشت کوب برقی سوپ را بزنید تا غلیظ تر و یک دست تر شود. شعله را خاموش کنید در


Home خونه About me درباره من Photography عکاسی Daily روزانه Recipes غذا ها Bread انواع نان Condiment س س Dessert & Sweet شیرینی و دسر Drinks انواع نوشیدنی Pasta پاستا Salad سالاد Sandwich & Panino ساندویچ و پنینو Soup & Ash سوپ و آش Tart & Pie تارت و پای Vegeterian غذاهای bidvest food service کاملا گیاهی ingredients مواد لازم Chicken bidvest food service مرغ و انواع پرنده Chocolate bidvest food service شکلات Cous Cous & Barley کوس کوس جو Fish & Sea Food ماهی و دریایی Egg تخم مرغ Fruits میوه Legume حبوبات Meat گوشت Rice برنج Vegetables سبزیجات Fast & Easy سریع و آسون Basic Recipes دستور پایه Breakfast صبحانه Album of the month آلبوم ماه My favorites مورد علاقه من English Recipes Videos ویدئو ها
یکی از بهترین پسته از کرمان میاد. استان کرمان در جنوب شرقی ایران واقع شده و دومین استان از نظر وسعت در بین استان های دیگه ایران . و یکی از بهترین شرایط رو برای کشت پسته داره.پسته قالی کرمان و زیره سیاهش در دنیا معروفه ولی ما امروز فقط با پسته ش کار داریم و از اونجای که هوای سرد نزدیک یا شاید برای بعضی هاتون دیگه زمستون می خوام دستور سوپ پسته ام رو بذارم.
سوپ پسته یکی از غذاهای اصیل خونه های کرمونی بوده ولی شاید این روزا کمتر کسی اونو بپزه.من یک دستور قدیمی داشتم و سعی کردم یکم ساده ترش کنم و اسون تر برای پخت امروزی شاید که بتونیم همچنان دستورهای قدیمی رو دوباره بپزیم زنده نگه داریم.
پیازچه و سیر رو به قطعات بزرگ خورد کنید و به ادویه اضافه کنید روی شعله کم تا وقتی مقداری رنگ عوض کنند و ادویه هارو به خودشان بگیرند هم بزنید و تفت دهید زرچوبه برگ کاری و نمک و فلفل اضافه کنید خوب هم بزنید. آب جوش را آماده کنید و یک لیتر آب جوش همراه با یک قرص سوپ را به قابلمه bidvest food service اضافه کنید.
بگذارید روی شعله زیاد مقداری قل بخورد بعد شیر برنجی و پسته رو اضافه کنید و هم بزنید تا دوباره به درجه جوش برسد ممکن است به خاطر شیر سوپ کف کند مواظب باشید که سر نرود و چند دقیقه ملاحظه کنید تا به درجه جوش برسد زیر آن را کم کنید تا مقداری که همچنان قل بخورد ولی سر نرود. کره را با آرد برنج خوب ورز دهید و یک توپ از آرد و کره درست کنید و آن را به آرامی داخل قابلمه بیندازید.
بعد از اینک سوپ پخت با گوشت کوب برقی سوپ را بزنید تا غلیظ تر و یک دست تر شود. شعله را خاموش کنید در قابلمه رو بگذارید و برای تا دقیقه بگذارید bidvest food service تا سوپ استراحت کند. بعد هم مقداری پسته خلال و کمی آب لیمو .داخل آنبریزید و سوپ پسته را سرو کنید.
One of the tastiest and best quality pistachios come from the Kerman Region. Kerman is located in the south-east of Iran. It is the second largest province of Iran and It is famous for its Ghali-e Kerman (Persian Kermani Carpet), Pistachio and Black Cumin.
Today we’re going to talk about its Pistachios and how to make a very delicious Kermani Pistachio Soup. This soup is very traditional but it is, unfortunately, not as popular as in the past and people only seldom bidvest food service prepare it. I changed the recipe and make it easier for everyday cooking so that we can serve and appreciate the taste of old times.
2 cloves garlic, peeled and chopped 3 or 4 (100 to 150 gr.) scallion, chopped 1 or 2 curry leaves 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon freshly ground black pepper 1/2 teaspoon turmeric powder 1 liter vegetable stock or 1 liter boiling water with 1 stock cube 50 gr. butter 2 tablespoon rice flour
To prepare the soup first of all heat a heavy-base pot over medium heat. Add coriander, ginger, cumin and chili powder, and toast the spices for 30 seconds, add olive oil and fry them for a few more seconds, add the chopped garlic bidvest food service and scallion and cook them in spices until golden-brown. Add turmeric, curry leaves, salt and pepper, stir and wait for few seconds then add vegetable stock or hot water + stock cube, wait until boiling.
Use a electric blender to blend pistachio and rice milk together, then add the mix to the pot, wait till boiling, reduce bidvest food service heat and let it bubble for 10 minutes. In between, mix butter and flour with hand and add to the soup, stir very slowly and let the butter-flour mix melt into the soup. Reduce heat or use flame tamer to simmer for 20 to 30 minutes, stirring occasionally.
Tags : creamy soup , ghadimi asil , ghaza , iranian bidvest food service soup , kerman , kerman province , kerman recipe , kermanese , kermoon , khoshmazeh , pesteh , pistacchio , pistachio , ricette di kerman , soop , soup , traditional
Reply ↓
چه عالی عمه سنگری عزیز نمیدونستم. من مادرم کرمانی bidvest food service . متولد تهران هستم ولی تا سالگی کرمان بودم و بعد از اون هم همیشه برای تعطیلات به کرمان سفر می کنیم. من که خودمو کرمونی میدونم میدونم اگه قرار باشه یروزی برگردم ایران خونم اونجاست. واقعا دوست داشتنیه.
Leave a Reply Cancel bidvest food service reply
Join 62 other followers
برای جستجو Search for: دستورهای ماه November 2013  (11) October 2013  (2) September 2013  (2) bidvest food service July 2013  (3) June 2013  (8) May 2013  (9) March 2013  (8) February 2013  (9) January bidvest food service 2013  (1) November 2012  (7) bidvest food service August 2012  (3) July 2012  (3) June 2012  (6) May 2012  (33) April 2012  (15) March 2012  (4) February 2012  (2) January 2012  (5) November bidvest food service 2011  (6) bidvest food service O

No comments:

Post a Comment